Oog voor uw wensen
_______

Mijn naam is Nienke van Doorn-Laurs. Ik sta voor u klaar bij alle vraagstukken rondom (notarieel) familierecht. Hier komen vaak zeer persoonlijke afwegingen en keuzes bij kijken. Alle reden om u zo persoonlijk, vertrouwd en flexibel mogelijk te helpen.
 

Op belangrijke momenten kunt u op mij vertrouwen. Denk aan erven, schenken, samenwonen en trouwen. Persoonlijke onderwerpen, die veel mensen het liefst in hun eigen omgeving bespreken. Daarom voer ik bewust een kleine praktijk en kom ik graag bij u thuis. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u alle documenten snel bij de hand hebt.

In gewone taal

Familierecht is een kwestie van uitersten: zaken die erg persoonlijk zijn worden juridisch vastgelegd. Ik doe hier recht aan door oog te houden voor de mens achter het juridische vraagstuk. Ik help u zoals u dat graag ziet. Altijd oplossingsgericht en in gewone taal, zonder poespas.

Vriendelijke tarieven

Als notarieel jurist heb ik ruime ervaring met het afwikkelen van (complexe) nalatenschappen, het opstellen en wijzigen van (levens)testamenten, samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden. Daarnaast ben ik specialist in estate planning. Ik hanteer vriendelijke tarieven en ben aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).